(untitled) (Zbornik radova međunarodnog teološkog skupa KBF-a u Splitu, 2018)
U radu se nastoji pokazati koliko se i u kojoj mjeri stid živi u svakodnevici unutar židovske kulture i koliko se suvremenost odmaknula od tradicionalnih vjerskih i etičkih vrijednosti. Iznesene misli i teze potkrijepljene su primjerima iz židovske literature, potvrđujući univerzalnost i aktualnost njihova značenja u današnje vrijeme.