Pozdravni govor na otvorenju XXIII. Međunarodnog teološkog simpozija KBF-a u Splitu Vjera i sport u susretu (Zbornik radova međunarodnog teološkog skupa KBF-a u Splitu, 2019)
Opening speech at the XXIII. international KBF Theological Symposium in Split "Encounter between Faith and Sport"