Bol i smisao (Zbornik radova međunarodnog teološkog skupa KBF-a u Splitu, 2021)
Iskustvo boli i njezino shvaćanje uvijek se događa u nekom okviru. Tako se i trenutno osobno iskustvo boli vezano uz pandemiju covida-19 doživljava u različitim okvirima: bol kao škola, kao kušnja, tragedija ili kao vjernički osmišljeno iskustvo. Bol je uvijek bol, ali se njezino iskustvo mijenja ovisno o okviru u kojem je smješten njezin smisao.